About Vodafone Smart Business

Smart Business from Vodafone allows you to create your own data and voice plans for your business. You know your business better, so you choose just what you need.

Question 1. What is Smart Business.

Ans: It is a unique product for your business that allows you to build your own product for your employees. Since you know your business best, Smart Business allows you to decide what packages are best for your customers.

Question 2. How can I build a package?

Ans: Visit our Smart Business portal on https://vodafone.com.gh/business/smartbusiness/.

Follow 3 simple steps

  1. Step 1: Click on Build your own package.
  2. Step 2: Select your Preferred package.
  3. Step 3: Start building your package.

 

Question 3. Can I only build one package for my business?

Ans: Of course not!! We know your business is unique and your employees do not work in the same way. This definitely means that your employees use communication tools in very different ways. So the Smart Business bundle allows you to build as many unique packages as benefits your business.

Question 4. I want to build a postpaid package for my CEO, and a Hybrid package for my sales team and a prepaid package for my contract stuff. Can I do it?

Ans: Yes you definitely can! Just specify your package type while building and submit!

Question 5. I don’t know what Postpaid, Prepaid and Hybrid means?

Ans: No problem. We will break it down

Postpaid: Use Smart Business and pay us at the end of the month. When you run out of our bundle, we don’t cut you off, you can use our out of bundle service and we will bill you at the end of the month.

Prepaid: Pay for a bundle upfront using *528#.

Hybrid: Use Smart Business and pay us at the end of the month. If you need to use more just purchase some credit and bundle using *528#.

Question 6. What happens after I submit the package I have built?

Ans: A representative from Vodafone will contact you in the next 24 hours to complete the purchase process.

Question 7. It’s been 24 hrs after I submitted my package but I have not been contacted?

Ans: We sincerely apologize for the delay. Kindly call 080010000 and a service representative will act quickly to set you up on your new

Question 8. Can I only build one package for my business?

Ans: Of course not!! We know your business is unique and your employees do not work in the same way. This definitely means that your employees use communication tools in very different ways. So the Smart Business bundle allows you to build as many unique packages as benefits your business. package

source: Vodafone Ghana
Sharing is Caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *